717403_web-moto

Midland Bluetooth intercom

Heeft u interesse voor een Midland bluetooth (intercom) systeem?  :
- Voordeel: geen draden meer, eenvoudige werking, veel mogelijkheden. Bluetooth Communicatie mogelijk met meerdere rijders. (vanaf BTX-2)
- Nadeel: Storing gevoeliger (externe apparatuur), unit op de zijkant van de helm. verbinding kan worden verbroken, Systemen moet opgeladen worden.

 

Welke bluetooth systeem moet je dan kiezen?
1. Wilt u communiceren op de motor van rijder naar bijrijder en u wilt gebruik maken van een GPS-telefoon dan is de Midland BTX-1 de beste keuze.

2. Wilt u communiceren op de motor van rijder naar bijrijder of van rijder/rijder met hetzelfde merk of ander merk (max. 800mtr.) en u wilt beide gebruik maken van een GPS-telefoon dan is de Midland BTX-2 de beste keuze.

3. Wilt u communiceren op de motor van rijder naar bijrijder of van rijder/rijder met hetzelfde merk of ander merk (max. 1600mtr.) en u wilt beide gebruik maken van een GPS-telefoon en naar de inrterne RDS FM radio luisteren dan is de Midland BT-Next de beste keuze.

Waarom moet ik voor een Starcom1 systeem kiezen en geen bluetooth:

Een communicatie systeem met draden is altijd zekerder en zuiverder van geluid, door de filters en versterkers in het Starcom1 systeem wordt het wind geruis en andere geluiden zoveel mogelijk weg gefilterd. Met een bluetooth systeem kunt u ongestoord praten tot ca.100-120km/h, met een Starcom1 kunt u tot snelheden van ca. 160km/h rijden afhankelijk van de helm en de motor die gebruikt wordt. De basisprijs van een Starcom1 met helmsets is 299,95 wilt u een GPS aansluiten dan heeft u een GPS kabel nodig (45,--) of een bluetooth adapter (99,95) en u bent klaar. Starcom1>>>>

Midland BT2 single - demo exemplaar

Midland BT2  met A2DP protocol - Stereo muziek via bluetooth

Midland BT Intercom set

Midland BT Intercom set

De laatste modellen kunnen iets beschadigd zijn. (o.a. doos)