Midland Enerjump Powerbank

Midland
C1184
8011869197468
    Levertijd:Direct
Bestel
  • Beschrijving

Midland Enerjump  Powerbank

Enerjump is een een powerful powerbank met USB poort die het mogelijk maakt om diverse keren uw smartphone, tablet diverse malen op te laden  , Bluetooth intercoms , XTC action camera's, mp3... - overal waar u bent en er geen spanning voor handen is, biedt de Midland Enerjump uitkomst.


De start hulp set Enerjump van Midland is als een mobiele energie-tank station die uiterst praktisch is. De krachtige Powerbank geeft motorijders en zelfs auto's een start hulp. Ook voor het opladen van mobiele systemen, smartphones, Digitale camera's en tablets is de Enerjump optimaal voor geschikt.

De Enerjump beschikt ook over een zaklamp.

In het byzonder voor de komende jaargetijden  of op reis is de mobiele Enerjump een welkome aanvulling. Een alternatief voor het starten als de motor of auto langere tijd heeft stil gestaan.

De starthulp is zeer compact en met slechts 300gram is het een lichtgewicht.  Bij het inschakelen genereert jet apparaat een stroompiek, die motorfietsen en auto's snel aan het lopen brengt. 

Met de  meegeleverde aansluitkabel kan de powerbank direct aan de accu worden aangesloten. aanzetten en de motor kan worden gestart. De krachtige mobiele accu kan een maximale stroomsterkte van 400 ampère leveren

. De Powerbank met vele handige mogelijkheden 
Dank zij de toepassing van de  USB-aansluiting kunt u de naast de klassieke start hulp functie ook   Smartphones, Digitale camera's of Tablets onderweg opladen. Met 8.000 mAh biedt  MIDLAND Enerjump een uitstekende prestatie, om  mobiele apparaten ook meerdere malen op te laden.   De geïntegreerde lamp zorgt voor het licht in het duister - voor bijvoorbeeld reparaties onderweg of als hulp bij andere toepassingen.
 
In de levering van de    MIDLAND Enerjump Powerbank  :

•De compacte Powerbank (131 x 75 x 25 mm)
•een  12V Laadkabel voor de motorfiets
•een aanschluitkabel voor het opnieuw opladen  
•Stekkerlader voor het thuis opladen 
•een start hulp kabel met  twee klemmen
• een Micro-USB-Kabel.
 

Powerbank met 8000 mAh vermogen

Starthulpstroom: 200 A / max. 400 A

Afmetingen: 131 x 75 x 25 mm

Gewicht: 300 g


Technische gegevens:

Afmetingen: 131 x 75 x 25 mm
Gewicht: 300 g
Laadtijd: 3-5 uur
Minimale capaciteit: 8000 mAh
Ingang: 12-14 V / 1A
Uitgang: 5 V / 2A
Start hulp: 12 V
Startstroom: 200 A
Maximale stroom: 400 A
Temperatuurbereik: -10°C - +60°C