team electronic
cb3225
    Levertijd:Direct
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

met VOX microfoon - DIN NORM

 

 

 

Sample text wordt gebruikt zodat je kunt zien hoe je nieuwe blocks eruit zien. Om de tekst te vervangen klik je erop en daarna druk je tegelijkertijd op CTRL en A op je toetsenbord om de tekst te selecteren. Daarna kun je een eigen tekst invoeren om de sample text te vervangen. Onze mooie content blocks maken het ontwerpen van prachtige websites super…

 

De nieuwste 27mc radio van Team de FX-CBmobile  zorgt voor een nieuwe norm in afmetingen.

 

Met de slechts 75mm inbouw diepte laat de FX CBmobile zich makkelijk inbouwen en zorgt voor voldoende luchtkoeling bij de inbouw van de DIN montage.

 Solide afwerking, goede modulatie, automatische 12/24V., front luidspreker, externe oortelefoon/microfoon aansluiting met VOX, Vox microfoon met instelmogelijkheid voor de VOX functie.

De FX-CBmobile wordt standaard  in Multinorm gelevert. Met een toetsendruk kan het apparaat tussen de Europese normen worden ingeschakeld.

 

 

Sample text wordt gebruikt zodat je kunt zien hoe je nieuwe blocks eruit zien. Om de tekst te vervangen klik je erop en daarna druk je tegelijkertijd op CTRL en A op je toetsenbord om de tekst te…

Gerelateerde Producten