Jopix AP-6 met vox Camperset

team electronic
c860camperset
Nu slechts
    Levertijd:Direct
Bestel
  • Beschrijving

  Camperset - Geschikt voor 12-24volt

Speciaal voor de Camper hebben we een set samengesteld met een on glass antenne. U hoeft niet meer te boren of allerlei steuntjes te verzinnen om een antenne op uw camper te monteren.

De on glass antenne wordt eenvoudig aan de buitenzijde van het raam geplakt, aan de binnenzijde krijgt u een klein doosje met een aansluitkabel. De aansluitkabel wordt met een PL259 antenne connector geleverd. Solderen is dus niet meer nodig.

Om alles optimaal af te stellen wordt er een SWR-power meter met aansluitkabel meegeleverd. Zo kunt u de antenne optimaal afstellen voor een perfect bereik. Uiteraard kunt u ook het vermogen aflezen.

De Jopix AP6  27mc zend ontvanger kunt u in de sleuf van een autoradio plaatsen maar u kunt met de meegeleverde beugel  de 27mc eenvoudig onder of op het dashboard monteren. De ingebouwde front luidspreker zorgt voor een perfecte verstaanbaarheid. De Jopix AP6 wordt met een handmicrofoon met VOX en een headset met VOX geleverd zodat u ook in Duitsland kan communiceren (Verplicht miv juli 2020)