PORTOFOONS

HET WELLES NIETES VERHAALTJE VAN PORTOFOONS
PMR 446 (8 kanalen-500mwatt) en LPD 69 kanalen 10mWatt) portofoons zijn in Europa vrij te gebruiken zonder vergunning.

Het bereik van de portofoons is afhankelijk van de situatie waar u het wilt gaan gebruiken. Laat u niet in de maling nemen door allerlei internet bedrijven die u gouden bergen beloven met de bereiken van portofoons. Wij lezen ook de advertenties op diverse verkoop sites  van Amerikaanse portofoons met illegale frequenties en bereiken van 58km (kan alleen in Sprookjesland) en internet winkels (we noemen geen namen) die schermen met bereiken tot 12km. Dit zijn afstanden die niet haalbaar zijn !
Ook de kwaliteit van de portofoons laat te wensen over, slechte modulatie, geen mogelijkheid om oplaadbare batterijen te laden, geen accessoires verkrijgbaar. Wij hebben al zeer veel portofoons getest en de meeste portofoons vallen af en willen wij niet verkopen omdat de kwaliteit te wensen overlaat.
Ook de VOX functies zijn vaak niet te gebruiken, hier wordt vaak bij vermeld dat het geschikt is als babyfoon gebruik. Dat is in de meeste gevallen niet te gebruiken omdat de microfoon gevoeligheid te laag is. De enige portofoon die u kunt gebruiken is de Reer Scopi>>>>>>>! Hierbij wordt ook een speciale externe microfoon meegeleverd voor een beter bereik en een beter geluid!

Midland G5 XT

  • Bereik tot 10 kilometer ????

Terug naar het bereik van de portofoons: Een portofoon met een kleine antenne heeft een beperkter bereik dan een portofoon met een lange antenne!
Bij lage en midden bebouwing kunt u een bereik halen tot ca. 2km. hierbij wordt de afstand bepaalt door de zichtbaarheid van de antennes.
Wilt u een portofoon in een (kantoor) flat gebruiken dan adviseren wij altijd een betere kwaliteit portofoon (Team Tecom IP of SL) te gebruiken, hiermee kunt u minimaal 9 verdiepingen overbruggen.
Een portofoon in de auto gebruiken is vaak een teleurstelling, dit werkt alleen op korte afstanden (tot ca. 1km)  Een auto heeft een kooi van Faraday die ervoor zorgt dat de signalen worden afgeschermd. In een auto moet de antenne altijd buiten worden geplaatst, de beste oplossing voor communicatie tussen 2 of meer auto's  is een 27mc CB radio!>>>>>>>>>

Op veel internet sites worden goedkope portofoons aangeboden, vaak voldoen deze portofoons niet aan de Europese eisen, geen of valse CE keuring papieren, afneembare antennes (bij PMR446 niet toegestaan), te hoog vermogen. Portofoons zonder CE zijn niet toegestaan in Europa en kunnen in beslag worden genomen. Let er dan ook op dat er een CE papier bij zit.

De portofoons die wij verkopen beschikken altijd over deze papieren daar wij bij gerenommeerde Europese bedrijven kopen.
U bent dan altijd verzekerd van garantie en kwaliteit.

De portofoons kunnen voor zeer veel toepassingen gebruikt worden: communicatie in winkels, motorrijders, para sailing, wieler- sport, berg sport, beveiliging van bedrijven en parkeerterreinen, Horeca (discotheken) etc.

Bluetooth

Wouxun KG968 incl. Jabra bluetooth

3200mAh

Wouxun KG968 accupack

CRT 7wp programmeerset

CRT 7WP programmeerset

Albrecht Tectalk Duro mobiele adapter

Albrecht tectalk duro mobiele adapter
opruiming

Midland 777 portofoonset zwart/rood

De kleinste PMR446 portofoon met lithium ion accu

*** DEMO EXEMPLAAR ***

Wouxun KG-968 PMR446 portofoon bluetooth

incl. programmering
 
per stuk

Albrecht Tectalk Deluxe PMR portofoon

aluminium behuizing
Mobiele PMR446

Team Mico 446 VOX mobiele set met vaste antenne

met 16 PMR446  kanalen en magneetvoet antenne

Kenwood aansluiting

CRT HK Nek headset met VOX

Geschikt voor o.a. 27mc apparatuur/portofoons met Kenwood aansluiting

SUPERKLEIN

Albrecht PR446 mini ontvanger

Geschikt voor o.a. motorinstructielessen
voor GPS en smartphones

Albrecht BPA-500 bluetooth helmset met portofoonkabel

met Kenwood portofoon kabel

per stuk

Dynascan 1D PMR446 portofoon

ideaal voor horeca - supermarkt en detailhandel