Motor communicatie

Wij zijn al vele jaren bekend met motor communicatie en leveren de meest uiteenlopende sets. Door onze praktijk ervaring met vele motorrijders kunnen wij u deskundig voorlichten, wat u moet kopen. Heeft u interesse voor een Midland bluetooth (intercom) systeem of gaat u voor de professionele (intercom)communicatiesystemen van Starcom1!  De keuze die u moet maken is gaan we voor draadloos (bluetooth) of gaan we voor bedraad (Starcom1) We zetten de voor- en nadelen op een rijtje:

Bluetooth - draadloos:
- Voordeel: geen draden meer, eenvoudige werking, veel mogelijkheden. Bluetooth Communicatie mogelijk met meerdere rijders. (vanaf BTX-2)
- Nadeel: Storing gevoeliger (externe apparatuur), unit op de zijkant van de helm. verbinding kan worden verbroken, Systemen moet opgeladen worden.

Starcom1 met bedrading:
- Voordeel: Hogere snelheden, geen storingen van externe apparatuur, veel mogelijkheden. Opladen niet nodig wordt direct op 12 volt aangesloten. Evt. uitbreidbaar naar bluetooth helmset
- Nadeel: Bedrading is kwetsbaar, zelf inbouwen in de motor.

Welke bluetooth systeem  moet je dan kiezen?
1. Wilt u communiceren op de motor van rijder naar bijrijder en u wilt gebruik maken van een GPS-telefoon dan is de Midland BTX-1 de beste keuze.

2. Wilt u communiceren op de motor van rijder naar bijrijder of van rijder/rijder met hetzelfde merk of  ander merk (max. 800mtr.)  en u wilt beide gebruik maken van een GPS-telefoon dan is de Midland BTX-2 de beste keuze.

3. Wilt u communiceren op de motor van rijder naar bijrijder of van rijder/rijder met hetzelfde merk of  ander merk (max. 1600mtr.) en u wilt beide gebruik maken van een GPS-telefoon en naar de interne RDS FM radio luisteren dan is de Midland BT-Next Pro  de beste keuze.

met Vox

Team - Dynascan Motor-brommer instructieset

Complete Team - Dynascan Motor-brommer  instructieset 

NIEUW

HS PRO-22 Pro Kenwood helmset

portofoons met Kenwood aansluiting

Kenwood - Team - Midland

Team Riderphone K(enwood)-RM helmset

met PTT schakelaar

Team-Midland-Motorola

Team Riderphone M-RM helmset

voor portofoons met Motorola aansluiting

Albrecht USB aansluiting

Albrecht USB aansluiting

nieuwe uitvoering!

Nieuw

Sirio MC-430-450 UHF no ground plane antenne

Speciaal voor kunststof ondergrond

Universele fietshouder voor o.a. portofoons

Universele fietshouder voor o.a. portofoons en GPS - Smartphone

Midland USB 12volt kabel

 Midland USB 12volt kabel Geschikt voor Midland BT Next, BTX-1/2 en BT City en Eva e.a.