Motor communicatie

Wij zijn al vele jaren bekend met motor communicatie en leveren de meest uiteenlopende sets. Door onze praktijk ervaring met vele motorrijders kunnen wij u deskundig voorlichten, wat u moet kopen. Heeft u interesse voor een Midland bluetooth (intercom) systeem of gaat u voor de professionele (intercom)communicatiesystemen van Starcom1!  De keuze die u moet maken is gaan we voor draadloos (bluetooth) of gaan we voor bedraad (Starcom1) We zetten de voor- en nadelen op een rijtje:

Bluetooth - draadloos:
- Voordeel: geen draden meer, eenvoudige werking, veel mogelijkheden. Bluetooth Communicatie mogelijk met meerdere rijders. (vanaf BTX-2)
- Nadeel: Storing gevoeliger (externe apparatuur), unit op de zijkant van de helm. verbinding kan worden verbroken, Systemen moet opgeladen worden.

Starcom1 met bedrading:
- Voordeel: Hogere snelheden, geen storingen van externe apparatuur, veel mogelijkheden. Opladen niet nodig wordt direct op 12 volt aangesloten. Evt. uitbreidbaar naar bluetooth helmset
- Nadeel: Bedrading is kwetsbaar, zelf inbouwen in de motor.

Welke bluetooth systeem  moet je dan kiezen?
1. Wilt u communiceren op de motor van rijder naar bijrijder en u wilt gebruik maken van een GPS-telefoon dan is de Midland BTX-1 de beste keuze.

2. Wilt u communiceren op de motor van rijder naar bijrijder of van rijder/rijder met hetzelfde merk of  ander merk (max. 800mtr.)  en u wilt beide gebruik maken van een GPS-telefoon dan is de Midland BTX-2 de beste keuze.

3. Wilt u communiceren op de motor van rijder naar bijrijder of van rijder/rijder met hetzelfde merk of  ander merk (max. 1600mtr.) en u wilt beide gebruik maken van een GPS-telefoon en naar de interne RDS FM radio luisteren dan is de Midland BT-Next Pro  de beste keuze.

met VOX

Motorinstructieset met motorhelmset en VOX headset

Complete set voor de motor en auto

met Vox

Team Tecom LC VHF motorinstructie

Incl. 2x motorinstructiekanalen 170.350 - 170.390

NIEUW

HS PRO-22 Pro Kenwood helmset

portofoons met Kenwood aansluiting

Kenwood - Team - Midland

Team K(enwood)-RM helmset

met PTT schakelaar

Team-Midland-Motorola

Team Riderphone M-RM helmset

voor portofoons met Motorola aansluiting

Albrecht USB aansluiting

Albrecht USB aansluiting

nieuwe uitvoering!

No ground

Sirio MC-430-450 UHF no ground plane antenne

geschikt voor motor

Universele fietshouder voor o.a. portofoons

Universele fietshouder voor o.a. portofoons en GPS - Smartphone

Midland USB 12volt kabel

 Midland USB 12volt kabel Geschikt voor Midland BT Next, BTX-1/2 en BT City en Eva e.a.