Albrecht paardrij instructieset ATR430

albrecht
29990.S1
Nieuw!
    Levertijd:Direct
Bestel
  • Beschrijving

met koffer


Albrecht paardrij instructieset

► Duidelijke spraakoverdracht tot 300 meter

► 50 selecteerbare kanalen voor discrete informatieoverdracht

► Eenvoudige inbedrijfstelling

► Zeer comfortabel om te dragen omdat er geen bedrading voor de ontvanger is

► 18 uur gebruikstijd en korte oplaadtijden

► Oplaadmogelijkheid via micro-USB


De Albrecht Tectalk Training ruiterset is speciaal ontwikkeld voor de wensen en eisen van de paardensport. Het ondersteunt trainers en ruiters optimaal in alle trainings situaties, omdat het niet alleen zorgt voor een storingsvrije, directe spraakoverdracht, maar ook helpt om de stem van de coach te beschermen.


De kleine, lichtgewicht ATT 400-zender kan eenvoudig met een clip aan een riem worden bevestigd, met een koord om de nek worden gedragen of in een jaszak worden opgeborgen. Een kleine clipmicrofoon die aan de jas of de kraag van het overhemd is bevestigd, zendt de instructies van de rij-instructeur rechtstreeks naar de ontvanger van de rij-leerling. (zonder een knopje in te drukken)

De 18 g lichte ontvanger ATR 430, minimalistisch direct op de oortelefoon gehuisvest, zorgt voor het grootst mogelijke draagcomfort zonder vervelende kabels. Voor een stevige pasvorm kan de ontvanger worden aangepast aan de individuele oormaat en persoonlijk comfort met oorhaken van verschillende grootte en een nekband. Net als de complete ruiterset is de nekband ontworpen voor de speciale eisen van de paardensport en is daarom natuurlijk ontworpen om onder de helm te worden gedragen.

 De Tectalk Training ruiterset is zo ontworpen dat de docent zijn instructies ongehinderd en op een "normaal" volume doorgeeft aan de ruiter of de rijgroep. De ontvanger(s) kunnen deze op hun beurt geconcentreerd uitvoeren zonder in een ongewenste gesprekssituatie terecht te komen, aangezien het ontvangende apparaat geen signalen terugstuurt naar de afzender. Dit maakt geconcentreerd werken aan en met het paard mogelijk.


Levering:

Voor de rijinstructeur: ATT 400 zender, riemclip, clipmicrofoon, dubbele oplader voor het gelijktijdig opladen van zender en ontvanger, transporttas

Voor de rijdende leerling: ATR 430 ontvanger, 4 oorhaken, 1 nekband, hygiënische siliconen gehoorbescherming, waterdichte tas